Інтегральний підхід до оптимізації тактичної підготовки атакуючих ударів у волейболі на етапі спортивного вдосконалення - Челеняк, Віктор Іванович (My University, 2024)
У роботі розглянуто ключові напрямки індивідуальної тактичної підготовки висококваліфікованих волейболістів під час тренувального процесу; визначено показники змагальних дій у захисті, а також індивідуальні особливості розвитку й фізичної підготовленості висококваліфікованих волейболістів; оцінено ефективність технології поліпшення індивідуальних тактичних дій у гравців при прийомі м’яча з подачі в стрибку.
Keywords: волейбол, етап спортивного вдосконалення, тактична підготовка, атакуючі удари.