Інтегративний підхід до організації навчальної діяльності учнів початкової школи. - Романюк, Світлана (Івано-Франківськ.: НАІП, 2021)
У статті актуалізуються проблеми інтегративного підходу до навчання, обгрунтовано важливість застосуванням діяльнісного підходу на інтегровано-предметній основі у структурі, змісті, програмах, підручниках початкової школи, розкрито методичні принципи, які забезпечують інтегрування знань з різних предметів у межах однієї теми, одного уроку в організації освітнього процесу в сучасній початковій школі
Keywords: інтегративний підхід, організація навчальної діяльності