Статистика: лабораторний практикум у STATISTICA 12 - Маханець, Любов Леонідівна; Вінничук, Олена Юріївна; Григорків, Марія Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У навчальному посібнику викладено основні етапи статистичного дослідження, що виконуються за допомогою системи STATISTICA. Всі лабораторні роботи відповідають навчальній програмі зі статистики. Кожна лабораторна робота доповнена відповідними завданнями для самостійної роботи і спрямована на засвоєння практичного інструментарію обробки статистичної інформації. Практикум містить необхідні матеріали, які сприятимуть самостійному вивченню навчальної дисципліни, а також методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з відповідних тем навчальної дисципліни та завдання для самостійної роботи. Для студентів вузів економічних напрямів підготовки.
Навчальний посібник
Keywords: Статистика; статистичне дослідження; система статистичного аналізу STATISTICA 12