Розробка ігрового 3D рушія для платформи Windows - Селін, Денис (My University, 2024)
Дана кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та опануванню методів розробки ігрових рушіїв, шляхом написання ігрового рушія для платформи Windows з використанням мови програмування високого рівня C++, та сучасного графічного API Vulkan. Для моделювання фізики в даній роботі було застосовано бібліотеку Jolt Physics, а для написання ігрової логіки реалізована підтримка використання скриптової мови Lua.
Keywords: С++, Vulkan, Lua, Jolt Physics, Windows, ігровий рушій, розробка ігор