Розв’язування алгебраїчних рівнянь в деяких гіперкомплексних системах - Стефурак, Христина (My University, 2021)
Розв’язування алгебраїчних рівнянь в деяких гіперкомплексних системах
Стефурак Х. Розв’язування алгебраїчних рівнянь в деяких гіперкомплексних системах// Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (20-21 квітня 2021 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. С. 64-65. (наук. керівник – Боднарук С.Б.)