Дипломне проєктування Методичні рекомендації для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Освітня програма «Землеустрій та кадастр» - Беспалько, Руслан Іванович (My University, 2022)
У методичних рекомендаціях наведено основні вимоги щодо організації процесу та розробки дипломного (магістерського) проєкту, його оформлення, перевірки і рецензування. Методичні рекомендації покликані сприяти якості підготовки фахівців вищої кваліфікації зі спеціальності 193 – «Геодезія та землеустрій» за освітньою програмою «Землеустрій та кадастр. Для викладачів та здобувачів вищої освіти.