Діяльність австрійських правоохоронних органів на Буковині в роки Першої світової війни - Чучко, Михайло Костянтинович; Chuchko, Mykhailo (На перетині епох. Перша світова війна: феноменологія, геополітичні та гуманітарні наслідки, історична пам'ять. Міжнародна наукова конференція, присвячена 110-й річниці початку Великої війни 1914-1918 рр., Чернівці, 27-28 вересня 2024 р. Матеріали і тези доповідей / Наук. ред. О.В. Добржанський. Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2024. – 160 с., 2024)
Theses are devoted to the activities of Austrian law enforcement agencies in Bukovina during the First World War
Activities of Austrian law enforcement agencies in Bukovina during the First World War
ЧНУ
Keywords: Перша світова війна, Буковина, Австсро-Угорщина, Росія, поліція, жандармерія, русофіли, шпигуни, репресії