Украинское национальное движение в Буковине в годы Первой мировой войны - Dobrzhanskiy, Oleksander (Квадрига, 2012)
В розділі колективної монографії проаналізовано український національний рух на Буковині в роки Першої світової війни. Відзначено радикалізацію вимог українських політиків, які в умовах війни переходили на державницькі позиції.
Keywords: Буковина; Перша світова війна; український національний рух