Розвиток бухгалтерського обліку в умовах інституційних змін - Kuz, Vasyl (Видавець О.О. Євенок, 2016)
Бухгалтерський облік як інформаційна модель оброблення інформації про об’єкти, явища та процеси на мікрорівні повинен модифікуватися в рамках домінантних змін економічного середовища. Незаперечним залишається той факт, що розвиток теоретичних, методологічних та організаційних основ системи бухгалтерського обліку базується на застосовуваних або ж затребуваних інформаційних конструкціях, які є окремим елементом сучасних економічних теорій та теорій управління
Keywords: бухгалтерський облік; інституційні зміни; управлінський облік