Методичні рекомендації до організації, проведення та проходження педагогічної практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Інформатика та інформаційні технології в освіті» спеціальності 014.09 – Середня освіта (Інформатика) - Літовченко, Владислав Антонович (My University, 2024)
У публікації викладено методологічні засади організації, проведення та проходження педагогічної практики для магістрантів спеціальності Середня освіта (Інформатика), сформульовано мету, завдання та зміст практики, а також компетентності, результати навчання, основні вимоги та особливості проходження практики. Наведено методичні рекомендації з практичної діяльності магістрантів
Keywords: педагогічна практика, Середня освіта (Інформатика)