Псевдодифференциальное уравнение локального влияния движущихся обьектов - Litovchenko, Vladyslav (My University, 2022)
Для псевдодиференціального рівняння супердифузії з'ясована його загальна стохастична природа. Розвиваючи ідею Хольцмарка, показано, що функція Гріна задачі Коші для цього рівняння є розподілом ймовірності сили локального впливу рухомих об'єктів у системі з взаємодією, яка відбувається за степеневим законом.