ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ У ПІДПРИЄМНИЦТВІ - Лопатинський, Юрій (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2024)
У тезах розглянута роль людського капіталу у підприємництві у сучасних світогосподарських умовах суспільної турбулентності
тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 17–18 квіт. 2024 р.) / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана
Keywords: людський капітал, підприємництво, сталий розвиток, потенціал