Аналіз закладів розміщення в організації спортивно-оздоровчого туризму. - Финюк, Максим (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Тема організації спортивно-оздоровчого туризму в контексті функціонування закладів розміщення є надзвичайно актуальною в сучасних умовах розвитку туристичної галузі. У межах дослідження було виявлено низку проблем, пов’язаних із нерівномірним навантаженням інфраструктури в пікові періоди, обмеженим спектром послуг для професійних спортсменів та відсутністю умов для екстремального й літнього туризму. За допомогою SWOT-аналізу окреслено сильні й слабкі сторони комплексу, його можливості та загрози для подальшого розвитку.
Keywords: спортивно-оздоровчий туризм, туристичне розміщення, гірськолижний курорт, інфраструктура, готельні комплекси, «Мигово».