РАДІОАВТОМАТИКА - Галюк, Сергій Дмитрович; Вовчук, Дмитро Анатолійович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У навчальному посібнику наведено теоретичні відомості щодо принципів функціювання, методів аналізу та синтезу систем радіоавтоатики. Розглянуто типові ланки та характеристики таких систем, питання забезпечення стійкості та визначення показників якості роботи. Наведені приклади аналізу та розрахунку систем радіоавтоматики. Навчальний посібник призначений для студентів ЗВО спеціальності 172 – “Телекомунікації та радіотехніка”, а також для студентів суміжних спеціальностей.
Навчальний посібник
Keywords: радіоавтоматика; типові ланки автоматики; системи радіоавтоматики; стійкість системи радіоавтоматики; радіотехніка