ВИКОРИСТАННЯ ПРОЄКТНОГО МЕТОДУ НА УРОКАХ ГЕОГРАФІЇ - Дісар, Неля Маріанівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У роботі проаналізовано теоретичні та методичні підходи щодо використання проєктного методу в шкільному освітньому процесі. Розкрито сутність, класифікацію та технологію використання проєктного методу, сучасні прийомами реалізації проєктної технології на уроках географії. Обґрунтовано та перевірено можливість використання методу проєктів на уроках географії, перевірено дієвість використання проєктної технології у курсі шкільної географії методом анкетування.
Keywords: проєктний метод, технологія проєктного навчання, класифікація проєктів, презентація проєктів, освітній процес, шкільний курс географії