Основи програмування, структури даних та алгоритми (Лабораторний практикум) - Шумиляк, Лілія Михайлівна; Газдюк, Катерина Петрівна; Тарновецька, Ольга Юрьївна (My University, 2024)
У пропонованому виданні викладено навчальний посібник дисципліни «Основи програмування, структури даних та алгоритми», який читається на першому році бакалаврату за освітньою програмою «Програмне забезпечення систем». Запропоновано навчальну програму курсу та лабораторний практикум. Для студентів спеціальностей: 121 – «Інженерія програмного забезпечення», 122 – «Комп’ютерні науки» та 126 – «Інформаційні системи і технології» усіх форм навчання, інших спеціальностей, де вивчаються дисципліни, пов’язані з програмуванням та алгоритмізацією, а також для самостійного опанування основами курсу.
Основи програмування, структури даних та алгоритми (Лабораторний практикум)
Keywords: Программування, структури даних, алгоритми, programming, data structures, algorithms