Інформаційне забезпечення розвитку іноземного туризму у Чернівецькій області. - Димитращук, Олександр Володимирович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У бакалаврській роботі здійснено комплексний аналіз проблеми інформаційного забезпечення розвитку іноземного туризму у Чернівецькій області. Розглянуто теоретичні основи поняття «інформаційне забезпечення туризму» та обґрунтовано його ключову роль у сучасній туристичній індустрії. Встановлено, що інформаційна підтримка є визначальним фактором конкурентоспроможності туристичних дестинацій, адже впливає на вибір мандрівників та якість отриманих ними послуг. Проаналізовано цифрову інфраструктуру регіону й обґрунтувано практичні рекомендації щодо вдосконалення інформаційної підтримки іноземного туризму в Чернівецькій області.
Keywords: інформаційне забезпечення туризму, іноземний туризм, цифрова інфраструктура, туристично-інформаційні ресурси, туристичний інформаційний центр.