Кримінологічна характеристика особистості терориста - Toma, Mariana; Husar, Lesya (Технодрук, 2022)
Аналіз осіб-терористів, які вчиняють та які причетні до скоєння терористичних актів, має велике теоретичне і прикладне значення. Дослідження даної категорії осіб, дозволяє розібратися у мотивах, внутрішніх спонуканнях, психологічних особливостях та інших суб’єктивних передумовах вчинення терористичних актів.
Keywords: кримінологічний портрет