ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ В МІЖНАРОДНОМУ ПРАВІ - Protskiv, Nataliia (м. Київ, 2024)
Міжнародне право проходить процес адаптації до нових реалій цифрової епохи, що передбачає необхідність запровадження нормативних рамок законодавства. Поряд з цим, варто виділити вплив штучного інтелекту на міжнародне право, адже стрімкий розвиток технологічного прогресу передбачає необхідність пристосування міжнародних відносин та законодавства держав до нових правових положень.
Keywords: законодавство ЄС; штучний інтелект; право