Оптимізація потоку в мережі: Реалізація алгоритмів у веб-додатку - Росошанський, Олег (My University, 2024)
Веб-додаток, побудований на основі фреймворку Angular та мови TypeScript, використовує проштовхування передпотоку, пошуку заданого потоку з мінімальною ціною. Ці алгоритми використовуються для розв'язання задач, пов'язаних з потоками в мережах, і є важливими для оптимізації транспортних систем, розподілу ресурсів та інших подібних задач. Використання фреймворку Angular дозволяє побудувати потужний та ефективний веб-додаток. Angular має багатий набір функцій та компонентів, що допомагають розробникам створювати зручний і легко масштабований інтерфейс користувача. TypeScript, у свою чергу, надає переваги статичного типізації, поліпшеного синтаксису та більшого контролю над розробкою програмного коду. Завдяки поєднанню Angular і TypeScript, веб-додаток забезпечує продуктивну та надійну роботу, а також простоту розробки та підтримки.
Keywords: Веб-додаток, Angular, TypeScript, алгоритми потоків, проштовхування передпотоку, максимальний потік, Алгоритм Форда-Фалкерсона