Засоби вербалізації коцепту "РАЦІОНАЛІЗМ" у німецькій публіцистиці початку ХХІ століття - Черська, Жанна Борисівна (ГО "Наукова філологічна організація "Логос"", 2021)
Аналіз засобів вербалізації концептів дозволяє визначити основні характерні риси колективної свідомості певного народу. Публіцистичні тексти оптимально відображають зміни у суспільстві, швидко реагуючи на сучасні виклики. Проаналізовані засоби вербалізації характеризують політичну, економічну та релігійну сфери німецького суспільства і слугують для відображення ментальних особливостей "РАЦІОНАЛІЗМУ"
Keywords: лінгвістика; концепт; засоби вербалізації