Соціально-психологічні особливості аутоагресивної поведінки працівників екстремальних професій - Гаркавенко, Ніна Власіївна (Zagreb, Croatia, International Scientific Unity, 2024)
У складний час розвитку нестабільності у суспільстві екстремальні професії є досить найнебезпечнішими. Однією з таких професій є професія пожежника-рятувальника, яка характеризується високим рівнем небезпеки життя такого професіонала (передбачення складних ситуацій, швидке реагування, тупикові ситуації, загроза життю людей і т. і.).
Keywords: екстремальні професії; пожежник-рятувальник; аутоагресивна поведінка