LA POESIE AUTOUR DE NOUS (EXERCICES DE GRAMMAIRE EN CONTEXTE) - Руснак, Діана Андріївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Збірка вправ з граматики французької мови «La poésie autour de nous (exercices de grammaire en contexte)» призначений для практичних та самостійних занять з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» і зорієнтований на студентів першого (бакалаврського рівня) вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Географія), 081 (Право), 082 (Міжнародне право) тощо. Навчальний посібник укладений згідно з робочими програмами з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» і містить граматичний матеріал відповідно до рівнів А 1 - В 2 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти.
Навчальний посібник
Keywords: граматика; французька мова; поетичний текст; студенти неспеціальних факультетів; grammaire; français; texte poétique; étudiants de facultés non spéciales