АДМІНІСТРУВАННЯ ПОДАТКІВ (навчальний практикум) - Абрамова, Алла Сергіївна; Бак, Наталія Андріївна; Жаворонок, Артур Віталійович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Видання містить вказівки для роботи студентів під час вивчення курсу «Адміністрування податків» – тестові, ситуаційні практичні завдання та тематичні кросворди. Для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: адміністрування податків; податкове зобов’язання; платники податків; ДПС України; електронна податкова звітність; податковий контроль; податковий борг; управлінські технології адміністрування