ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ - Гаватюк, Людмила Станіславівна; Телешецька, М.І. (Молодий вчений, 2018)
В статті розкривається економічна суть, роль і значення інвестиційної діяльності. Виявлено основні прі оритети розвитку інвестування в Чернівецькій області. Проаналізовано обсяг капітальних інвестицій за видами економічної діяльності протягом 2010-2017 років. Розглянуто низку чинників, які впливають на зростання ефективності інвестицій.
Keywords: інвестиційна діяльність, капітальні вкладення, інвестиційний клімат, іноземні інвестиції, інвестиційний ринок.