Нестандартні задачі математики та методи їх розв'язування - Мироник, Вадим (My University, 2025)
У посібнику проілюстровані методи розв'язання певних типів нестандартних задач з математики. Матеріали можуть бути використанні при підготовці майбутніх вчителів математики