Моделювання соціально-економічних та екологічних процесів: методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт - Готинчан, Тетяна Іванівна (Чернівецький національний університет, 2024)
Видання містить методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт, які охоплюють основні принципи та деякі моделі соціально-економічного та екологічних процесів. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз»
Видання містить методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт, які охоплюють основні принципи та деякі моделі соціально-економічного та екологічних процесів. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз»
Keywords: математичне моделювання, математична модель, оптимізаційні моделі