АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ПЕДАГОГІВ: НАЦІОНАЛЬНИЙ ТА ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ВИМІР - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
До збірника увійшли наукові доповіді та виступи учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми професійної підготовки педагогів: національний та євроінтеграційний вимір», в яких актуалізовано проблему фахової підготовки майбутніх педагогів у контексті євроінтеграційних змін та освітніх трансформацій, виокремлено інноваційні освітні практики, окреслено особливості формального і неформального навчання у вимірі творчо орієнтованої парадигми неперервної освіти сучасного вчителя НУШ та обгрунтовано детермінанти психолого-емоційного потенціалу особистості педагога в умовах воєнного стану. Збірник адресовано науковцям, педагогам, студентам, аспірантам, докторантам, широкому загалу читачів, усім, хто цікавиться проблемами фахової підготовки.
ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ ІІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЇ
Keywords: освітні трансформації; національний вимір; євроінтеграція; інтернаціоналізація; неперервний професійний розвиток та саморозвиток; передвища освіта; вчитель НУШ; інноваційні практики; медіа освіта; якість освіти; формальне та неформальне навчання; соціально-емоційне та етичне навчання; психолого-емоційний потенціал; морально-етичні цінності; міждисциплінарність; безбар'єрний простір; емоційне благополуччя; цифровізація освіти; критичне мислення; проблемне навчання; читацькі уміння; лідерський потенціал; екологічна стійкість; етнічні школи Австралії; національно-патріотичне виховання; громадянська та історична компетентність; україномовна особистість