РЕЗЕРВИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ АКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ У КОНТЕКСТІ ТЕОРІЇ МОДЕРНІЗАЦІЇ - Терлецька, Наталія; Балан, Альона (My University, 2019)
Досліджено проблему підвищення інноваційної активності діяльності вітчизняних підприємств як головної передумови сталого розвитку та стабільності вітчизняної економіки у контексті теорії модернізації.
RESERVES FOR INCREASING INNOVATIVE ACTIVITY OF ENTERPRISES IN THE CONTEXT OF THE THEORY OF MODERNIZATION