Фесенко Сергій. Створення модульної домашньої метеостанції на платформі Arduino та ESP 8266 WiFi з веб-інтерфейсом // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (20–21 квітня 2021 року). Факультет математики та інформатики. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. – С.72–73 (Науковий керівник – доц. Юрченко І.В.). - Фесенко, Сергій (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (20–21 квітня 2021 року). Факультет математики та інформатики, 2021)
Створення модульної домашньої метеостанції на платформі Arduino та ESP 8266 WiFi з веб-інтерфейсом
Створення модульної домашньої метеостанції на платформі Arduino та ESP 8266 WiFi з веб-інтерфейсом
Keywords: модульна метеостанція, платформа Arduino, ESP 8266 WiFi, веб-інтерфейс