Управління IT-проектами. Частина 1: Бізнес-аналіз та ініціація проекту - Дворжак, Валентина Володимирівна; Томка, Юрій Ярославович (Технодрук, 2022)
Навчальний посібник "Управління IT-проектами. Частина 1: Бізнес-аналіз та ініціація проекту" містить теоретичний матеріал та проектний практикум для підготовки студентів спеціальності 122 "Комп’ютерні науки", освітньо-професійної програми "Інтелектуальний аналіз даних в комп’ютерних інформаційних системах" на першому (бакалаврському) та другому (магістерському) освітніх рівнях. Посібник охоплює теоретичні знання та практичні вміння у сфері бізнес-аналізу та управління проектами у сфері ІТ-технологій. Кожен розділ містить теоретичний матеріал та проектні практикуми, що дозволяють учням закріпити теорію на практиці. Посібник є корисним для всіх бажаючих отримати знання в сфері управління IT-проектами. Перевагою курсів, на які орієнтований посібник - є проектна форма навчання. Повна версія навчального посібника знаходиться на сторінках курсу "Управління IT-проектами" і "Стратегічний бізнес-аналіз та планування в IT" на платформі електронного навчання Moodle
Управління IT-проектами. Частина 1: Бізнес-аналіз та ініціація проекту. Навчальний посібник
Повна версія навчального посібника знаходиться на сторінках курсу "Управління IT-проектами" і "Стратегічний бізнес-аналіз та планування в IT" на платформі електронного навчання Moodle
Keywords: Управління IT-проектами; Бізнес-аналіз; Вимоги; Програмне забезпечення; UX дизайн; Ініціація проекту; Аналіз вимог