Харчові технології. Особливості виготовлення та оцінка якості м’ясо-молочної продукції - Сачко, Анастасія Валеріївна; Сема, Оксана Василівна; Воробець, Марія Михайлівна; Борук, Сергій Дмитрович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)
Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про базові технології молочних та м’ясних виробництв: відомості про сировину, технологічні лінії, обладнання, яке використовується, дані про властивості готової продукції та принципи оцінки її якості.
Keywords: технологія молока та молочних продуктів; м’ясо та м’ясна продукція; оцінка якості