Advanced English for Mathematicians. - Tonenchuk, Tetiana; Tsyntar, Natalia (My University, 2023)
Основна мета посібника – консолідація навичок читання фахової літератури та усного спілкування за темами зі спеціальності для студентів математичного факультету та тих, хто цікавиться математикою. Лексичний матеріал посібника розширює словниковий запас фаховими термінами. Тексти супроводжуються вправами для закріплення прочитаного матеріалу та розвитку усного мовлення. Посібник містить граматичні вправи і тести, а також англо-український словник математичних термінів для полегшення роботи з фаховими текстами.
посібник в електронному форматі
Keywords: англійська для математиків