Художня праця з основами дизайну : метод. посібник до самост. роботи - Комісарик, Марія; bespalko, anna (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
У посібнику поглиблюються та конкретизуються питання, які розглядались на лекції, в обсязі, необхідному для формувавння професійних компетенцій майбутніх фахівців дошкільної освіти. Подано завдання для самостійної роботи студентів, яка складається з двох видів: репродуктивної для формування необхідних умінь і навиків технологічного характеру і навчальної художньо-конструкторської творчості, яка стимулює ставлення творчої активності особистості майбутнього вихователя. Для викладачів вищих навчальних закладів; студентів і магістрів спеціальності «Дошкільна освіта», вихователів дошкільних навчальних закладів; керівників гуртків
Keywords: Художня праця; Дизайн