МОЖЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДОСВІДУ МЕНЕДЖМЕНТУ МЕДИЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ - Гладиш, Анастасія Віталіївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У науковому дослідженні розкрито сутність, основні підходи до класифікації видів та напрямів медичного туризму, охарактеризовано механізми менеджменту медичного туризму, проаналізовано сучасний стан, організаційні аспекти та механізми управління медичним туризмом в Німеччині та Чехії, розроблено рекомендації щодо впровадження ефективних практик менеджменту медичного туризму в Україні.
Keywords: медичний туризм, менеджмент, туристична діяльність, механізм управління, організаційний аспект, розвиток медичного туризму, рекомендація