Загальна психологія : метод. рек. для студентів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти спец. 012 Дошкільна освіта ОПП «Дошкільна освіта (Психологія в закладах дошкільної освіти)» та спеціальності 016 Спеціальна освіта «Логопедія» - Олійник, Марія; Колтунович, Тетяна (My University, 2022)
Психологія сьогодні є наукою, яка привертає увагу не тільки фахівців різних спеціальностей, але і пересічних людей, що прагнуть підвищити свою психологічну культуру та вирішити життєві проблеми. Вагому роль психологічні знання відіграють у процесі підготовки педагогічних фахівців. Саме цьому сприяє вивчення навчальної дисципліни «Психологія загальна», яка є обов’язковою компонентою освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта (Психологія в закладах дошкільної освіти)» спеціальності 012 Дошкільна освіта та ОПП «Логопедія» 016 Спеціальна освіта.