Психолого-педагогічні аспекти інформатизації освітньої системи - Предик, Аліна (Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2021)
Особлива роль під час реалізації та впровадження інформаційних технологій належить саме системі освіти у вищій школі, як основного джерела кваліфікаційних, високоінтелектуальних кадрів та міцної бази фундаментальних і прикладних наукових досліджень
Keywords: інформатизація, інформаційні процеси, освітня система, нові інформаційні технології