ОСОБЛИВОСТІ ВПЛИВУ ГЕНДЕРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК НА ФОРМУВАННЯ МОТИВАЦІЇ ДО СИСТЕМАТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ОЗДОРОВЧО-РЕКРЕАЦІЙНОЮ РУХОВОЮ АКТИВНІСТЮ ЖІНОК ЗРІЛОГО ВІКУ - Бобу, Катерина Вадимівна (My University, 2025)
Магістерська робота присвячена формуванню мотивації дітей 10–15 років до оздоровчо-рекреаційної рухової активності в умовах табору відпочинку. Дослідження базується на теоретичному аналізі психологічних та педагогічних аспектів мотивації, а також на експериментальному вивченні ефективності різних підходів до організації фізичної активності. Отримані результати дозволяють розробити методичні рекомендації для педагогів щодо підвищення зацікавленості дітей до систематичних занять руховою активністю.
Keywords: мотивація, рухова активність, діти 10–15 років, оздоровчі програми, табір відпочинку, педагогічні технології.