Додаток під операційну систему iOS "HR Hub" - Городенський, Павло (My University, 2019)
У кваліфікаційній роботі розглядається процес створення IOS - додатку на мові програмування «Swift 5» для полегшення контролю людськими ресурсами в рінхих компаніях. Додаток був написаний за допомогою фреймворків «Alamofire.framework», «UIKit.framework» , «SDWebImage.framework», «Photos.framework», «Fondation.framework», «SVProgressHUD.framework» тощо.