Педагогічна практика - Нікоряк, Наталія Валеріанівна; Сажина, Алла Володимирівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Пропоноване видання розроблено з метою забезпечення студентів факультету іноземних мов методичними рекомендаціями щодо проходження практики як невід’ємної складової професійної підготовки у ВНЗ. У виданні наявний матеріал з таких основних питань: мета, завдання, результати, тривалість та терміни проходження практики, її види та структура. Наявність схем та зразків навчально-методичної документації, критеріїв оцінювання, форм підведення підсумків практики має на меті уніфікувати вимоги до ведення навчальної документації та надати студентам допомогу у плануванні та виконанні педагогічної практики.
Методичні рекомендації для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 «Середня освіта», спеціалізація 014.02 Середня освіта (мова та зарубіжна література (англійська))
Keywords: педагогічна практика; зарубіжна література; методика; студент-практикант; навчальна практика; виробнича практика