Практикум із управління ІТ-проєктами - Filipchuk, Olha; Kyrychenko, Oksana; Kyrychenko, Oleksandr; Malyk, Igor (My University, 2023)
Посібник відповідає навчальній програмі нормативної дисципліни підготовки бакалаврів зі спеціальності 122 - Комп’ютерні науки. У посібнику наведено основи сучасних практичних підходів до управління ІТ-проєктами, наведено завдання та вказівки для лабораторного практикуму.
Keywords: методологія; методи управління проєктами; фреймворки управління проєктами; цілепокладання; стратегічний аналіз; вимоги до проєкту; обсяг проєктних робіт; декомпозиція проєктних робіт; оцінка проєкту; постпроєктний аналіз