ВЖИВАННЯ ЛЕКСИЧНИХ СТИЛІСТИЧНИХ ЗАСОБІВ ВИРАЖЕННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ НА МАТЕРІАЛІ АМЕРИКАНСЬКОГО РЕАЛІТІ-ШОУ THE BIGGEST LOSER - Суродейкіна, Тетяна Валеріївна; Сапожник, Ірина Володимирівна (Oxford, UK, 2021)
Досліджувана лексика на позначення здорового способу життя характеризується певним емотивним забарвленням завдяки вживанню різноманітних лексичних стилістичних засобів. Воно притаманне лише 36 з 316 одиниць; серед них майже половина виражена епітетами (45%), а найменше прикладів належить художньому порівнянню (3%), оскільки досліджувані скрипти не є прикладами художнього тексту. Решту лексичних стилістичних засобів використано у приблизно однаковій кількості від 8 до 11%.
Keywords: лексичні стилістичні засоби, американське реаліті-шоу