До питання про уточнення дати народження Марка Черемшини - Гуйванюк, Микола Романович; Гуйванюк, Микола Романович (My University, 2021)
У статті здійснено спробу уточнити дату народження письменника Марка Черемшини
Keywords: Марко Черемшина; дата народження