ФІНАНСОВИЙ МОНІТОРИНГ: ЗБІРНИК ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ - Юрій, Е.О. (Чернівці,Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Збірник тестових завдань з дисципліни "Фінансовий моніторинг" є додатком до семінарських та самостійних робіт студентів, його мета - полегшити оволодіння термінологією, логікою, основними інструментами фінансового моніторингу, визначити рівень знань студентів, а також для викладачів закладів вищої освіти, які викладають дану дисципліну.