СУЧАСНА КРИМІНАЛЬНА ЮСТИЦІЯ ТА ПРОТИДІЯ КОРУПЦІЇ: НАУКОВІ ГОРИЗОНТИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Матеріали викладено в авторській редакції. Відповідальність за їхню якість, достовірність, а також відсутність у них відомостей, що становлять державну таємницю та інформацію для службового користування, несуть автори.
Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференція молодих вчених
Keywords: кримінальне правопорушення; кримінальне право; кримінальна юстиція; кримінологія; корупція; доброчесність; антикорупційні інституції; криміналістика; криміналістичні експертизи