Лукашів Т.О., Юрченко І.В., Ясинський В.К. Про необхідні та достатні умови стійкості в середньому квадратичному лінійних стохастичних диференціально-різницевих рівнянь у частинних похідних під дією зовнішних збурень типу випадкових величин // Кибернетика и системный анализ.– 2020.– Т.56, №2.– С.157-165. - Ясинський, Володимир Кирилович; Юрченко, Ігор Валерійович; Лукашів, Тарас Олегович (Інститут кібернетики НАН України, 2020)
Одержано необхідні та достатні умови стійкості в середньому квадратичному сильних розв’язків стохастичних диференціально-різницевих рівнянь з частинними похідними з попарно незалежними зовнішними випадковими збуреннями типу випадкових величин
Одержано необхідні та достатні умови стійкості в середньому квадратичному сильних розв’язків стохастичних диференціально-різницевих рівнянь з частинними похідними з попарно незалежними зовнішними випадковими збуреннями типу випадкових величин
Keywords: стохастичне рівняння в частинних похідних, стійкість в середньому квадратичному, випадкові збурення