The basics of academic communication - Chikarkova, Mariya (My University, 2022)
Видання містить комплекс навчально-методичних матеріалів, що можуть бути використані при читанні курсів з академічної комунікації. Структура розробки підпорядкована насамперед завданню оптимізації самостійної роботи студентів, роль якої зростає в умовах запровадження Болонської системи організації навчального процесу.
Keywords: academic communication