Крок у професію - Кульбабська, Олена Валентинівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020)
Пропоноване навчально-методичне видання стане в нагоді випускникам другого (магістерського) рівня вищої освіти університетів під час проходження асистентської пратики, що її передбачено навчальним планом та освітньою програмою для підготовки висококваліфікованих фахівців європейського рівня з предметних спеціальностей 014.01 «Середня освіта (українська мова)» та 035.01 «Філологія (українська мова)», здатних до безперервного навчання й самовдосконалення з високим рівнем автономності, для ефективної роботи в закладах вищої та фахової передвищої освіти. Щоденник-звіт допоможе практиканту зафіксувати об’єктивні результати професійної діяльності майбутнього викладача та наставника академічної групи, а також дасть змогу керівникам асистентської практики діагностувати загальний рівень фахової, психолого-педагогічної та методичної компетентностей магістрантів-філологів.
Щоденник-звіт із асистентської практики магістрантів-філологів
Для магістрантів, викладачів закладів вищої та фахової передвищої освіти України.
Keywords: другий 9магістерський) рівень вищої освіти, асистентська практика, фахові компетентності, навчальна й навчально-виховна робота, наукове дослідження