Лепбук як засіб формування мовленнєвих компетентностей (зв’язне мовлення) дітей дошкільного віку - Глупін, Настасія Михайлівна (My University, 2023)
Представлена магістерська робота присвячена вивченню можливостей лепбука як засобу формування мовленнєвих компетентностей у дітей дошкільного віку. Лепбук, як інноваційний освітній інструмент, інтегрує в собі елементи ігрової та практичної діяльності, сприяючи розвитку мовлення, розширенню словникового запасу, покращенню здатностей до розуміння та вираження думок. Дослідження охоплює аналіз сучасних підходів до використання лепбуків у дошкільній освіті, а також розглядає практичні аспекти їхнього застосування для стимулювання мовленнєвого розвитку дітей. В роботі використано комбінацію теоретичних досліджень та практичних експериментів, які підтверджують ефективність лепбуків у розвитку мовленнєвих компетентностей. Особлива увага приділяється методикам використання лепбуків, їхній структурі та змісту, а також розвитку творчих та комунікативних здібностей дітей в процесі роботи з цими матеріалами.
Keywords: лепбук, мовленнєвий розвиток, дошкільна освіта, мовленнєві компетентності, ігрове навчання, комунікативні здібності, розвиток словникового запасу, інтерактивне навчання, педагогічні методики, зв’язне мовлення.