Туристичний менеджмент - Іванунік, В.О. (My University, 2022)
У виданні розглянуті питання управління галуззю туризму крізь призму особливостей менеджменту в контексті специфіки туристичної сфери. Описано актуальні проблеми туристичного менеджменту з прив’язкою до розвитку управлінського процесу. Докладно вивчено існування туристичного середовища та впливу на нього принципів, методів та функцій класичного менеджменту. Висвітлено прикладі аспекти туристичного менеджменту в питаннях прийняття управлінських рішень, комунікативної майстерності, ораторського мистецтва та особливостей спілкування з міжнародними партнерами.